FreshLook Dimensions - Hitta det bästa priset

Färgade månadslinser från tillverkaren Alcon
Bild av produkten FreshLook Dimensions

FreshLook Dimensions är hydrogel kontaktlinser från Alcon som ska bytas med en månads mellanrum och är designade för att förändra färgen på naturligt ljusa ögon. Dimensions är en genomskinlig s.k. enhancer-lins, som passar för att markera ögonens egna färg eller för att förändra deras nyans. Eftersom linsen är genomskinlig, rekommenderas den inte för mörka ögon.

Linserna har en mörk ring runt iris, som ger blicken djup och intensivitet. Den starka färgen gör att ögonen ser större och klarare ut. Färgalternativen är Caribbeam Aqua, Pacific Blue ja Sea Green. Finnas att få med styrka eller utan.

FreshLook Dimensions är en månadslins som kan användas dagtid, vilket betyder att man tar ut linserna efter varje användning, rengör och förvarar dem i descinficerande kontaktlinsvätska. Observera att även linser som används endast av kosmetiska anledningar kräver tillpassning hos optiker.

Bärtid1 månad
Styrka (PWR)från -6.00 till +0.00 D
Baskurva (BC)8.5 mm
Diameter (DIA)13.8 mm
Materialphemfilcon A
Vätskehalt55 %
Syretransmissionsförmåga22 Dk/t
UV filterNej
HanteringsfärgadNej
In- och utmärkningNej
Antal linser i förp.2 eller 6 linser

Jämför priser på FreshLook Dimensions

Nedan hittar du priserna på FreshLook Dimensions i olika butiker.

Dagens bästa pris 39.00 kr hos Alensa.

* Priset inkluderar alla leverans- och bearbetningskostnader när säljarens billigaste leveransmetod används. I priset beaktas även om totala inköp är tillräckliga för gratis frakt när du köper ett (1) stycke av produkten i fråga. Observera, att du kan få gratis frakt när du beställer fler produkter samtidigt.

Om priser och prisjämförelse

Prisinformation uppdateras en gång om dagen, vanligtvis under natten, men priserna kan ha ändrats efter den senaste uppdateringen. Kontrollera det slutliga priset från försäljarens webbplats.

En del av kontaktlinser och tillbehör är förmånligare via oss än direkt från webbbutiken i fråga. Du får ett rabatterat pris genom att gå till butiken via länkarna som finns på vår sida.

Vi är inte ansvariga för några fel på vår webbplats. Du kan rapportera fel via e-post info@linspris.se.

Viktig information om kontaktlinser och beställning av linser på internet

 • Kontaktlinser är medicintekniska produkter (2007/47/EY). Använd aldrig kontaktlinser utan att först rådfråga en optiker eller ögonläkare.
 • Det är mycket viktigt för din ögonhälsa att du endast änvänder dina kontaktlinser så som din ögonspecialist har föreskrivit. Hen kommer att informera dig om alla risker som kan förknippas med användningen av kontaktlinser, ge dig instruktioner om hantering och skötsel av kontaktlinser. Du kommer också att få lära hur du sätter i och tar ut linserna.
 • Du bör vara medveten om att korrekt användning och skötsel av kontaktlinser och linsvård är avgörande för en säker användning av dessa produkter. Problem med kontaktlinser eller linsrengöringsprodukter kan leda till allvarliga ögonskador.
 • Du kan hitta parametrarna för dina kontaktlinser på sidan av den gamla förpackningen eller i kontaktlinsreceptet du fick från din optiker.
 • Byt inte kontaktlinsmärke på egen hand. Alla kontaktlinser, inklusive kontaktlinser utan styrka och kosmetiska linser, bör tillpassas hos optiker innan användning.
 • Sov bara med linser som är godkända för dygnet-runt bruk.
 • När du använder kontaktlinser, linsvätskor och linsutrustning, följ alltid bytesintervaller, bärtider och bruksanvisningar från tillverkaren och ögonspecialist.
 • Undvik att linserna hamnar i kontakt med vatten.
 • Bär inte kontaktlinser om du lider av något av följande tillstånd: inflammation eller infektion i eller runt ögat eller ögonlocken, någon ögonsjukdom, skada, eller avvikelse som påverkar hornhinnan, bindhinnan eller ögonlocken, obehag vid användning av kontaktlinser eller mycket torra ögon.
 • Bär inte kontaktlinser om du lider av allergiska reaktioner som kan induceras eller förvärras genom att använda kontaktlinser eller kontaktlinsvätska, du får röda ögon, upplever smärta eller ljuskänslighet.
 • Kontaktlinser med UV-blockering ger ett visst skydd mot skadlig UV-strålning men UV-absorberande kontaktlinser ersätter inte UV-absorberande ögonskydd, t.ex. UV-absorberande skyddsglasögon eller solglasögon.
 • Ögon och syn förändras ständigt. Kontakta din optiker om dina linser inte känns bekväma. Gå på regelbunda hälsokontroller av både ögon och linser.

Liknande produkter

Bild av produkten FreshLook ColorBlends

FreshLook ColorBlends

Färgade månadslinser från tillverkaren Alcon

fr. 39.00 kr
Jämför priser
Bild av produkten FreshLook Colors

FreshLook Colors

Färgade månadslinser från tillverkaren Alcon

fr. 39.00 kr
Jämför priser
Bild av produkten FreshLook One Day

FreshLook One Day

Färgade endagslinser från tillverkaren Alcon

fr. 39.00 kr
Jämför priser
Dela med dina vänner: