1-Day Acuvue Moist - Hitta det bästa priset

Endagslinser från tillverkaren Johnson & Johnson
Bild av produkten 1-Day Acuvue Moist

1 Day Acuvue Moist är en ideal kontaktlins för torra och känsliga ögon. Detta tack vare den dubbelverkande teknologin som hjälper till att bevara fukt och håller irritationer borta. Linsens LACREON teknologi skapar en kudde av fukt som håller hela dagen och det flexibla etafilcon A-materialet ser till att linserna sitter bekvämt i ögonen.

Den här linsen passar speciellt bra för de som lider av känsliga ögon och säsongsbunden allergi, som vill njuta av nya linser som håller sig fräscha länge och som är praktiska att använda varje dag. 1 Day Acuvue Moist-linser passar dem som använder kontaktlinser varje dag eller bara ibland.

Alla Avuvue-märkets kontaktlinser har UV-skydd, som hjälper till att skydda hornhinnan och ögonen från skadliga UV-strålning. Observera, att UV-skyddade linser inte ersätter UV-skyddande glasögon eller solglasögon. Finns tillgängliga i förpackningar med 10, 30, 90 och 180 linser.

Bärtid1 dag
Styrka (PWR)från -12.00 till +6.00 D
Baskurva (BC)8.5 eller 9.0 mm
Diameter (DIA)14.2 mm
Materialetafilcon A
Vätskehalt58 %
Syretransmissionsförmåga25.5 x 10 Dk/t
UV filterJa, Klass II (minst 97 % av UVB och 82 % av UVA)
HanteringsfärgadJa
In- och utmärkningJa (1-2-3)
Antal linser i förp.30 eller 90 st/box

Jämför priser på 1-Day Acuvue Moist

Nedan hittar du priserna på 1-Day Acuvue Moist i olika butiker.

Dagens bästa pris 258.00 kr hos Lenson, Lentiamo.

* Priset inkluderar alla leverans- och bearbetningskostnader när säljarens billigaste leveransmetod används. I priset beaktas även om totala inköp är tillräckliga för gratis frakt när du köper ett (1) stycke av produkten i fråga. Observera, att du kan få gratis frakt när du beställer fler produkter samtidigt.

Om priser och prisjämförelse

Prisinformation uppdateras en gång om dagen, vanligtvis under natten, men priserna kan ha ändrats efter den senaste uppdateringen. Kontrollera det slutliga priset från försäljarens webbplats.

En del av kontaktlinser och tillbehör är förmånligare via oss än direkt från webbbutiken i fråga. Du får ett rabatterat pris genom att gå till butiken via länkarna som finns på vår sida.

Vi är inte ansvariga för några fel på vår webbplats. Du kan rapportera fel via e-post info@linspris.se.

Viktig information om kontaktlinser och beställning av linser på internet

 • Kontaktlinser är medicintekniska produkter (2007/47/EY). Använd aldrig kontaktlinser utan att först rådfråga en optiker eller ögonläkare.
 • Det är mycket viktigt för din ögonhälsa att du endast änvänder dina kontaktlinser så som din ögonspecialist har föreskrivit. Hen kommer att informera dig om alla risker som kan förknippas med användningen av kontaktlinser, ge dig instruktioner om hantering och skötsel av kontaktlinser. Du kommer också att få lära hur du sätter i och tar ut linserna.
 • Du bör vara medveten om att korrekt användning och skötsel av kontaktlinser och linsvård är avgörande för en säker användning av dessa produkter. Problem med kontaktlinser eller linsrengöringsprodukter kan leda till allvarliga ögonskador.
 • Du kan hitta parametrarna för dina kontaktlinser på sidan av den gamla förpackningen eller i kontaktlinsreceptet du fick från din optiker.
 • Byt inte kontaktlinsmärke på egen hand. Alla kontaktlinser, inklusive kontaktlinser utan styrka och kosmetiska linser, bör tillpassas hos optiker innan användning.
 • Sov bara med linser som är godkända för dygnet-runt bruk.
 • När du använder kontaktlinser, linsvätskor och linsutrustning, följ alltid bytesintervaller, bärtider och bruksanvisningar från tillverkaren och ögonspecialist.
 • Undvik att linserna hamnar i kontakt med vatten.
 • Bär inte kontaktlinser om du lider av något av följande tillstånd: inflammation eller infektion i eller runt ögat eller ögonlocken, någon ögonsjukdom, skada, eller avvikelse som påverkar hornhinnan, bindhinnan eller ögonlocken, obehag vid användning av kontaktlinser eller mycket torra ögon.
 • Bär inte kontaktlinser om du lider av allergiska reaktioner som kan induceras eller förvärras genom att använda kontaktlinser eller kontaktlinsvätska, du får röda ögon, upplever smärta eller ljuskänslighet.
 • Kontaktlinser med UV-blockering ger ett visst skydd mot skadlig UV-strålning men UV-absorberande kontaktlinser ersätter inte UV-absorberande ögonskydd, t.ex. UV-absorberande skyddsglasögon eller solglasögon.
 • Ögon och syn förändras ständigt. Kontakta din optiker om dina linser inte känns bekväma. Gå på regelbunda hälsokontroller av både ögon och linser.

Liknande produkter

Bild av produkten 1-Day Acuvue TruEye

1-Day Acuvue TruEye

Endagslinser från tillverkaren Johnson & Johnson

fr. 39.00 kr
Jämför priser
Bild av produkten Acuvue Oasys 1-Day

Acuvue Oasys 1-Day

Endagslinser från tillverkaren Johnson & Johnson

fr. 303.00 kr
Jämför priser
Dela med dina vänner: