MyDay® är ett kontaktlinsmärke som CooperVision introducerade på marknaden 2013, som tillverkar endagslinser ämnade för korrigering av när- och långsynthet.

I utvecklingsarbetet av MyDay-kontaktlinserna har man dragit nytta av tillverkarens kunnande angående användning av kontaktlinser, optikers krav och framsteg i materialutvecklingen. Linsernas Smart Silicone material är ett revolutionerande genombrott i linskemibranschen. Materialets unika kemiska struktur skapar ett nätverk av kanaler i linserna, genom vilka syre flödar effektivare till hornhinnan.

Eftersom den önskade syregenomförseln uppnås med en mindre mängd silikon, är det möjligt att använda mer hydrofila (vattenbindande) material i MyDay-linserna. Detta möjliggör en bättre återfuktning, högre vätskehalt och lägre modul. Resultatet är en mjukare och behagligare användarupplevelse.

MyDay-kontaktlinserna säkerställer en hälsosammare användning, samtidigt som de ser till att användaren nästan inte känner av linserna alls. De passar speciellt bra för nutidens generation, som vill leva snabbt, smart och effektivt. För de som vill uppleva allt som världen har att erbjuda, men utan kompromisser och besvär.

Undersökningar visar att nio av tio användare är nöjda amed MyDay-linsernas användarkomfort.

Här hittar du alla MyDay produkter och deras priser i olika nätbutiker.

Bild av produkten MyDay daily disposable

MyDay daily disposable

Endagslinser från tillverkaren CooperVision

fr. 279.00 kr
Jämför priser
Bild av produkten MyDay daily disposable toric

MyDay daily disposable toric

Toriska endagslinser från tillverkaren CooperVision

fr. 39.00 kr
Jämför priser
Dela med dina vänner: