Dailies Total1 Multifocal - Hitta det bästa priset

Progressiva endagslinser från tillverkaren Alcon
Bild av produkten Dailies Total1 Multifocal

Åldersynthet, också kallat presbyopi, är ett tillstånd där ögonens naturliga förmåga att fokusera på objekt som är nära försvagas runt omkring 40 års åldern. Dailies Total 1 Multifocal är progressiva endagslinser från Alcon, som är designade för att ge en sömlöst och bekvämt alternativ till progressiva- och läsglasögon.

Dailies Total1 Multifocal är de enda linserna i världen som har en vattengradient. Med hjälp av den skapas en kudde av fukt, som gör att linserna känns så behagliga, att du kanske glömmer bort att du har linser överhuvudtaget. Inuti linsen är vätskehalt 33 % och den växer till 88 % på linsens yta, för att imitera ögats naturliga vätskehalt. Detta kombinerat med ett otroligt andningsbart linsmaterial håller dina ögon friska och linserna behagliga i upp till 16 timmar. Därför passar Dailies Total1 Multifocal linserna också för de som lider av torra ögon.

Bärtid1 dag
Styrka (PWR)från -10.00 till +6.00 D
Baskurva (BC)8.5 mm
Diameter (DIA)14.1 mm
Extra styrka (ADD)Low +1.25, Med +2.00, Hi +2.50
Materialdelefilcon A
Vätskehalt33 %
Syretransmissionsförmåga156 Dk/t
UV filterNej
HanteringsfärgadJa
In- och utmärkningNej
Antal linser i förp.30 eller 90 st/box

Jämför priser på Dailies Total1 Multifocal

Nedan hittar du priserna på Dailies Total1 Multifocal i olika butiker.

Dagens bästa pris 39.00 kr hos Alensa, Alensa.

* Priset inkluderar alla leverans- och bearbetningskostnader när säljarens billigaste leveransmetod används. I priset beaktas även om totala inköp är tillräckliga för gratis frakt när du köper ett (1) stycke av produkten i fråga. Observera, att du kan få gratis frakt när du beställer fler produkter samtidigt.

Om priser och prisjämförelse

Prisinformation uppdateras en gång om dagen, vanligtvis under natten, men priserna kan ha ändrats efter den senaste uppdateringen. Kontrollera det slutliga priset från försäljarens webbplats.

En del av kontaktlinser och tillbehör är förmånligare via oss än direkt från webbbutiken i fråga. Du får ett rabatterat pris genom att gå till butiken via länkarna som finns på vår sida.

Vi är inte ansvariga för några fel på vår webbplats. Du kan rapportera fel via e-post info@linspris.se.

Viktig information om kontaktlinser och beställning av linser på internet

 • Kontaktlinser är medicintekniska produkter (2007/47/EY). Använd aldrig kontaktlinser utan att först rådfråga en optiker eller ögonläkare.
 • Det är mycket viktigt för din ögonhälsa att du endast änvänder dina kontaktlinser så som din ögonspecialist har föreskrivit. Hen kommer att informera dig om alla risker som kan förknippas med användningen av kontaktlinser, ge dig instruktioner om hantering och skötsel av kontaktlinser. Du kommer också att få lära hur du sätter i och tar ut linserna.
 • Du bör vara medveten om att korrekt användning och skötsel av kontaktlinser och linsvård är avgörande för en säker användning av dessa produkter. Problem med kontaktlinser eller linsrengöringsprodukter kan leda till allvarliga ögonskador.
 • Du kan hitta parametrarna för dina kontaktlinser på sidan av den gamla förpackningen eller i kontaktlinsreceptet du fick från din optiker.
 • Byt inte kontaktlinsmärke på egen hand. Alla kontaktlinser, inklusive kontaktlinser utan styrka och kosmetiska linser, bör tillpassas hos optiker innan användning.
 • Sov bara med linser som är godkända för dygnet-runt bruk.
 • När du använder kontaktlinser, linsvätskor och linsutrustning, följ alltid bytesintervaller, bärtider och bruksanvisningar från tillverkaren och ögonspecialist.
 • Undvik att linserna hamnar i kontakt med vatten.
 • Bär inte kontaktlinser om du lider av något av följande tillstånd: inflammation eller infektion i eller runt ögat eller ögonlocken, någon ögonsjukdom, skada, eller avvikelse som påverkar hornhinnan, bindhinnan eller ögonlocken, obehag vid användning av kontaktlinser eller mycket torra ögon.
 • Bär inte kontaktlinser om du lider av allergiska reaktioner som kan induceras eller förvärras genom att använda kontaktlinser eller kontaktlinsvätska, du får röda ögon, upplever smärta eller ljuskänslighet.
 • Kontaktlinser med UV-blockering ger ett visst skydd mot skadlig UV-strålning men UV-absorberande kontaktlinser ersätter inte UV-absorberande ögonskydd, t.ex. UV-absorberande skyddsglasögon eller solglasögon.
 • Ögon och syn förändras ständigt. Kontakta din optiker om dina linser inte känns bekväma. Gå på regelbunda hälsokontroller av både ögon och linser.

Liknande produkter

Bild av produkten Dailies AquaComfort Plus Multifocal

Dailies AquaComfort Plus Multifocal

Progressiva endagslinser från tillverkaren Alcon

fr. 39.00 kr
Jämför priser
Dela med dina vänner: