Proclear 1 day - Hitta det bästa priset

Endagslinser från tillverkaren CooperVision
Bild av produkten Proclear 1 day

Med Proclear 1 day kontaktlinser från CooperVision kan du vinka adjö till obehag i slutet av dagen. De här endagslinserna är designade för att ge användaren en allmän komfort samt speciellt även komfort som varar ända fram till kvällen, när linserna börjar kännas torra och obehagliga. Linsernas asfäriska optik reparerar hornhinnans abberation, som i sin tur garanterar en skarp och klar syn. De släpper igenom rikligt med syre, så ögonen håller sig vita och friska. Proclear 1 day linserna bevarar upp till 96 % av sin fukt efter 12 timmars användning.

Det unika linsmaterialet använder sig av PC-teknologin, som drar fosforylkolinmolekyler till sig och binder vätska på linsens yta, som skapar ett skydd, som gör att linserna håller sig rena och fungerar som de ska. PC-molekylerna hjälper också till att återfukta linserna, vilket garanterar en långvarig komfort även för de som lider av torra ögon.

Bärtid1 dag
Styrka (PWR)från -12.00 till +8.00 D
Baskurva (BC)8.7 mm
Diameter (DIA)14.2 mm
MaterialOmafilcon A
Vätskehalt60 %
Syretransmissionsförmåga28 Dk/t
UV filterNej
HanteringsfärgadJa
In- och utmärkningNej
Antal linser i förp.30 eller 90 st/box

Jämför priser på Proclear 1 day

Nedan hittar du priserna på Proclear 1 day i olika butiker.

Dagens bästa pris 208.00 kr hos Lentiamo.

* Priset inkluderar alla leverans- och bearbetningskostnader när säljarens billigaste leveransmetod används. I priset beaktas även om totala inköp är tillräckliga för gratis frakt när du köper ett (1) stycke av produkten i fråga. Observera, att du kan få gratis frakt när du beställer fler produkter samtidigt.

Om priser och prisjämförelse

Prisinformation uppdateras en gång om dagen, vanligtvis under natten, men priserna kan ha ändrats efter den senaste uppdateringen. Kontrollera det slutliga priset från försäljarens webbplats.

En del av kontaktlinser och tillbehör är förmånligare via oss än direkt från webbbutiken i fråga. Du får ett rabatterat pris genom att gå till butiken via länkarna som finns på vår sida.

Vi är inte ansvariga för några fel på vår webbplats. Du kan rapportera fel via e-post info@linspris.se.

Viktig information om kontaktlinser och beställning av linser på internet

 • Kontaktlinser är medicintekniska produkter (2007/47/EY). Använd aldrig kontaktlinser utan att först rådfråga en optiker eller ögonläkare.
 • Det är mycket viktigt för din ögonhälsa att du endast änvänder dina kontaktlinser så som din ögonspecialist har föreskrivit. Hen kommer att informera dig om alla risker som kan förknippas med användningen av kontaktlinser, ge dig instruktioner om hantering och skötsel av kontaktlinser. Du kommer också att få lära hur du sätter i och tar ut linserna.
 • Du bör vara medveten om att korrekt användning och skötsel av kontaktlinser och linsvård är avgörande för en säker användning av dessa produkter. Problem med kontaktlinser eller linsrengöringsprodukter kan leda till allvarliga ögonskador.
 • Du kan hitta parametrarna för dina kontaktlinser på sidan av den gamla förpackningen eller i kontaktlinsreceptet du fick från din optiker.
 • Byt inte kontaktlinsmärke på egen hand. Alla kontaktlinser, inklusive kontaktlinser utan styrka och kosmetiska linser, bör tillpassas hos optiker innan användning.
 • Sov bara med linser som är godkända för dygnet-runt bruk.
 • När du använder kontaktlinser, linsvätskor och linsutrustning, följ alltid bytesintervaller, bärtider och bruksanvisningar från tillverkaren och ögonspecialist.
 • Undvik att linserna hamnar i kontakt med vatten.
 • Bär inte kontaktlinser om du lider av något av följande tillstånd: inflammation eller infektion i eller runt ögat eller ögonlocken, någon ögonsjukdom, skada, eller avvikelse som påverkar hornhinnan, bindhinnan eller ögonlocken, obehag vid användning av kontaktlinser eller mycket torra ögon.
 • Bär inte kontaktlinser om du lider av allergiska reaktioner som kan induceras eller förvärras genom att använda kontaktlinser eller kontaktlinsvätska, du får röda ögon, upplever smärta eller ljuskänslighet.
 • Kontaktlinser med UV-blockering ger ett visst skydd mot skadlig UV-strålning men UV-absorberande kontaktlinser ersätter inte UV-absorberande ögonskydd, t.ex. UV-absorberande skyddsglasögon eller solglasögon.
 • Ögon och syn förändras ständigt. Kontakta din optiker om dina linser inte känns bekväma. Gå på regelbunda hälsokontroller av både ögon och linser.
Dela med dina vänner: